(Foto's: Henk Eggink.)

Foto’s: Geitenkamp neemt afscheid van eigenaresse snackbar

ARNHEM – Meer dan honderd mensen hebben vandaag bij snackbar de Saks afscheid genomen van eigenaresse Adrie Heeren. Heeren was al geruime tijd ziek en overleed afgelopen week.

Omdat het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk voor alle belangstellenden om de uitvaart bij Moscowa bij te wonen, hield de rouwstoet vanochtend om 10.30 uur halt bij de parkeerplaats naast de Saks. Op die manier kon toch iedereen een laatste groet brengen.

Adrie Heeren stond meer dan dertig jaar achter de toonbank bij de Saks. Zelfs tijdens haar ziekte was ze nog vaak te zien in de snackbar. Pas toen het vanwege haar gezondheid echt niet meer kon, stopte ze noodgedwongen met werken.

De dood van de bekende snackbarhoudster kwam voor veel vaste klanten als een schok. Omdat Adrie Heeren nog gewoon aan het werk was, wisten veel mensen niet dat zij ernstig ziek was.

Op social media werd afgelopen week door veel mensen stilgestaan bij het overlijden van Heeren. Een bericht over het overlijden van Adrie Heeren op de Facebookpagina van de Saks werd tientallen keren gedeeld. Honderden mensen lieten een steunbetuiging achter.

Adrie Heeren werd 70 jaar.