De Nacht van de Mode is hét evenement van het Modekwartier. (Foto: Eva Broekema/Modekwartier)

Modekwartier zoekt bruidspaar voor Nacht van de Mode

//

ARNHEM – ‘Trouwen in het Modekwartier tijdens Nacht van de Mode op 10 juni a.s.; zijn jullie de geschikte kandidaten?’ Met deze oproep is het Modekwartier de zoektocht gestart naar een liefdespaar dat tijdens de Nacht van de Mode wil trouwen.

(Door: Redactie)

Tijdens het Valentijns evenement K.I.S.S. worden de bezoekers met extra veel liefde ontvangen door de ondernemers en ontwerpers in hun ateliers en winkels. Valentijnsdag staat voor de deur, het perfecte moment om de zoektocht te starten. Het huwelijk zal als kleurrijke verbintenis centraal staan tijdens Nacht van de Mode. In overleg met het bruidspaar geven de creatieve ondernemers dan invulling aan de feestelijke huwelijksvoltrekking.

“Het Modekwartier heeft veel te bieden”, zegt Cecile van Hattem, voorzitter van ondernemersvereniging DOCKS. “Toen vanuit ons centrale thema Kleur-rijk het idee ontstond om een kleurrijke verbintenis aan te gaan in de vorm van een huwelijksvoltrekking, werd snel de grote variëteit aan mogelijkheden duidelijk.”

In het Modekwartier is een breed scala aan producten en diensten te verkrijgen. Denk aan het bruidsboeket van de bloemist, de catering door diverse horecazaken, de bruidstaart van een van de bakkers, een vegan maatpak voor de bruidegom, een couture jurk voor de bruid, styling van de getuigen en gasten, een uitzet voor de inrichting of aankleding van het feest, cadeaus voor het bruidspaar in de vorm van boeken, kunst, kleding en tassen, hairstyling door een van de kappers, een reportage door een van de fotografen en de ringen door een van de ateliers.

“Voor ons is dit huwelijk de rode draad voor de verbintenis die wij met zijn allen aangaan: de ontwerpers en ondernemers met elkaar, met de bezoekers, met de bewoners, met modestad Arnhem en met het aanstaande bruidspaar.”

JA IK WIL!

Onder de noemer JA IK WIL! is op 11 februari de zoektocht gestart naar een geschikt, toekomstig bruidspaar. Meer informatie is te vinden op www.modekwartier.nl