Wie wordt uitgeroepen tot ‘Arnhemse held 2022’?

/

ARNHEM – Heb jij een Arnhemse held? Iemand met het hart op de juiste plek, iemand die tijd investeert in de medemens of iemand die jou inspireert? Tot en met 18 november kun jij jouw Arnhemse held aanmelden bij Rozet. Rozet organiseert ook dit jaar weer een ‘Arnhemse helden’-verkiezing.

Het begint inmiddels een traditie te worden bij Rozet. Aan het eind van het jaar wordt de titel ‘Arnhemse Held’ bekendgemaakt. De winnaar ontvangt een eigen rol in het trappenhuis van Rozet, waar Arnhemse helden uit heden en verleden worden geëerd.

Voor de vijfde keer kunnen inwoners van Arnhem iemand nomineren voor de titel Arnhemse held. Een jury bepaalt uit alle inzendingen vervolgens drie finalisten die strijden om de titel.

Via deze link kunnen aanmeldingen worden ingezonden. Iedereen mag aangemeld worden. De enige voorwaarde is dat de genomineerde een link heeft met Arnhem.

De winnaar van dit jaar wordt tijdens een feestelijke bijeenkomst in Rozet op 13 december aanstaande bekend gemaakt. Eerdere winnaars van de titel Arnhemse Held zijn Marcel Legerstee, Willem van Gent, Elmar Noteboom en Barbara Esseboom.

Vorige artikel

Drukbezochte herdenking bij Joods monument

Volgende artikel

Florentijn Hofman: Thuiskomen op de Veluwe

Tip: