Woensdag 22 november: uitslagenavond in café Bosch

/

ARNHEM – Woensdag 22 november worden de Tweede Kamerverkiezingen gehouden. In samenwerking met de politieke partijen in Arnhem wordt in Café Bosch een uitslagenavond georganiseerd.

(Door: Redactie)

Via tv-schermen is tijdens de avond het verloop van de verkiezingen te volgen. Arnhemse politici reageren op de cijfers die via de NOS bekend worden gemaakt. We staan tijdens de avond in verbinding met Bureau Verkiezingen op het stadhuis, waar de stemuitslagen uit Arnhem binnenkomen.

Nadat om iets na 21.00 uur uur de exitpoll bekend wordt gemaakt, zullen tijdens de avond druppelsgewijs alle uitslagen binnenkomen. Pas dan weten we of de exitpoll er naast zat of niet en hoe de Tweede Kamer eruit komt te zien.

Volg de uitslagenavond in goed gezelschap en bespreek onder het genot van een drankje de verkiezingsresultaten. De avond begint om 20.30 uur en we gaan door tot laat! Café Bosch vind je aan de Apeldoornsestraat 4 in Arnhem. De toegang is gratis.

Ben je van plan om te komen? Leuk! Het hoeft natuurlijk niet, maar je kunt melden dat je van plan bent om te komen via Facebook.