Van links naar rechts: Robbert Nesselaar, Ank Pollman, Elze Meijering, Leendert Combée, Meike Verhagen en Bart van den Hoven.

Leendert Combée nieuwe voorzitter Citymarketing Arnhem

/

ARNHEM – Oud-fractievoorzitter Leendert Combée van de VVD wordt de nieuwe voorzitter van Citymarketing Arnhem. Combée neemt het stokje over van Tanja Kraal. In totaal telt het nieuwe bestuur van Citymarketing drie nieuwe namen. De oude bestuurders nemen afscheid omdat hun bestuurlijke termijn afloopt.

De bestuurswissel bij Citymarketing komt op het moment dat Citymarketing Arnhem in een nieuwe fase terecht komt. De afgelopen jaren werd de organisatie op poten gezet en werd een strategie voor de toekomst uitgezet. Die strategie wordt de komende jaren uitgerold. Afgelopen maand werd het meerjarenplan 2022-2025 gepresenteerd door het oude bestuur.

Scheidend voorzitter Tanja Kraal: “De stichting is van een opstartfase naar een tweede fase van regie doorgegroeid. Daarin is de Arnhemse merkidentiteit vastgesteld. Met de domeinen ‘energie’ en ‘duurzame mode’ kan de stad zich sterk profileren.”

De nieuwe voorzitter Leendert Combée wil komende jaren aan de slag om Arnhem nog beter op de kaart te zetten:
“Citymarketing is pas echt succesvol door hele goede samenwerking tussen organisaties, bedrijven en Arnhemmers en kan als middel dienen om stedelijke doelen te bereiken. Bijvoorbeeld om bedrijven en human capital aan te trekken en behouden, maar ook om Arnhem te positioneren als meerdaagse bestemming.”

Naast Combée kent het nieuwe bestuur van Citymarketing nog twee nieuwe namen. Anke Pollman, winkeleigenaar in de Zeven Straatjes, neemt de plek in van Boy Sluiter. Elze Meijering, directeur van energiemaatschappij Powerhouse, neemt de rol van penningmeester over van Harm Leijssen.

Bart van den Hoven en Meike Verhagen blijven in het bestuur. Van den Hoven is eigenaar van Statt Architectuur. Meike Verhagen is directeur van de Eusebius. Directeur van Citymarketing is Robbert Nesselaar.

Vorige artikel

Arnhem gaat door met lokaal mediafonds

Volgende artikel

Nieuwe tram voor Openluchtmuseum: de bloedneus

Tip: