Modekwartier houdt open huis tijdens Oktobervest

/

ARNHEM – Het is inmiddels een traditie: in oktober trekken de modeondernemers in het Modekwartier hun warmste vest aan en openen de deuren van hun ateliers. Tijdens Oktobervest op zaterdag 23 oktober, kunnen modeliefhebbers een kijkje achter de schermen komen nemen.

In het Modekwartier worden de meeste producten zelf gemaakt. De ondernemers geven tijdens Oktobervest graag inzicht in de dingen die ze doen en de producten die zij maken. Bezoekers kunnen nieuwe collecties bekijken, voelen, beleven en proeven. Alle reden dus om je te laten verleiden.

Nieuw dit jaar is dat iedereen zelf bij de ontwerper aan tafel kan schuiven om tijdens een workshop kennis te maken met zijn of haar ambacht.

Na het succes van vorig jaar, zal er ook dit jaar weer een creatieve markt worden georganiseerd waar wijkbewoners van Klarendal en Sint Marten zelfgemaakte producten verkopen. Daarnaast is er een kleedjesmarkt voor de kinderen uit de wijk.

Tijdens Oktobervest zijn de winkels geopend van 11.00 tot 17.00 uur in het Modekwartier. De creatieve markt start is van 13.00 tot 17.00 uur op verschillende plekken in de wijk.

Meer informatie over de workshops en andere onderdelen van het programma is te vinden op de website van het Modekwartier: https://www.modekwartier.nl/item/activiteiten/.

Het Modekwartier in Klarendal is een unieke wijk in Arnhem. De ondernemers ontwerpen en verkopen hoogwaardige designproducten waar ze met liefde voor hun vak aan werken in hun atelier en winkel. De cafés en restaurants in het Modekwartier behoren tot de hotspots van Arnhem en omstreken.

Vorige artikel

Longread: De vergeten Slag om Arnhem

Volgende artikel

Lichtmast Land van de Markt weggehaald

Tip: