Zaterdag 11 juni: de Nacht van de Mode

/

ARNHEM – Het kan weer! Na een afwezigheid van twee jaar is de Nacht van de Mode terug. Op zaterdag 11 juni staat het hele Modekwartier in Klarendal in het teken van fashion en design. Het thema van dit jaar is “Ik maak wij”.

De Nacht van de Mode is een veelzijdig en bruisend mode-evenement in het Modekwartier van Arnhem. In aanloop naar de zomer pakken de ondernemers van het Modekwartier uit en organiseren een event waar alles op gebied van mode bij elkaar komt in de straten van Klarendal.

Mode-ateliers hebben hun winkels geopend en ntwerpers geven met liefde tekst en uitleg over hun passie.
“In samenwerking met de buurtbewoners, de ondernemers, studenten van ArtEZ en de horeca, gaan we er weer een spannende en verrassende editie van maken”, aldus de organisatie.

Het thema voor Nacht van de Mode 2022 is “Ik maak wij”.
“Want”, zo leggen de organisatoren uit: “Meer dan ooit leeft iedereen in zijn eigen bubbel. Tegelijkertijd wordt meer en meer duidelijk dat we elkaar allemaal nodig hebben. De samenleving dat ben jij, dat zijn wij.
Breek uit je bubbel en heb aandacht voor elkaar.”

De Nacht van de Mode gaat zaterdag 11 juni om 18.00 uur van start en wordt om 19.00 uur officieel geopend door burgemeester Marcouch. Deze opening vindt plaats op het kruispunt Klarendalseweg en de Akkerstraat.

Meer informatie over het programma is te vinden op de website van de Nacht van de Mode.