Zaterdag 8 juni: Nacht van de Mode in het Modekwartier

/

ARNHEM – Op zaterdag 8 juni staat het hele Modekwartier in Klarendal in het teken van fashion en design. Vanaf 19.00 uur vindt dan wederom de Nacht van de Mode plaats. Het thema van dit jaar is ‘Underland’.

(Door: Redactie)

In aanloop naar de zomer pakken de ondernemers van het Modekwartier uit en organiseren een event waar alles op gebied van mode, design en kunst bij elkaar komt in de straten van Klarendal. Voor de elfde keer wordt op en rond de Klarendalseweg de Nacht van de Mode georganiseerd.

Het thema waar dit jaar voor gekozen is, is Underland uit Alice in Wonderland:
“‘Underland’, een beneden wereld, reizen in de diepe tijd, een epische verkenning van onderaardse ruimte in de mythologie. Wat zit er onder een ontwerp, wat zit er achter het idee van een ontwerp en zijn of haar maker.”

Tijdens Nacht van de Mode ligt in de vooravond de nadruk op mode en de creatieve ondernemers. Zowel in de winkels als op de stoep worden bezoekers verrast door de laatste trends op het gebied van (duurzame) mode en design.
Later op de avond wordt dit aangevuld met live muziek bij de horeca.

De Nacht van de Mode is onderdeel van de Juni Mode Maand, waarbij de hoofdlocatie van State of Fashion zich aan de ‘poort’ van het Modekwartier bevindt: het Rembrandt Theater.