Theater, dans, muziek, cabaret, lekker eten en drinken, leuke ontmoetingen: de Sonsbeek Theater Avenue gaat weer van start!

/

ARNHEM – Vandaag, donderdag 17 augustus, gaat de jaarlijkse Sonsbeek Theater Avenue weer van start. Vier dagen lang is er rond Stadsvilla Sonsbeek van alles te beleven op het gebied van theater, dans en muziek.

(Door: Redactie)

De TheaterAvenue is een theatrale kermis, waarbij het publiek vrij kan rondlopen en kiezen uit diverse korte voorstellingen op tientallen locaties. In de nostalgische theatertenten en openluchttheaters kun je genieten van muziek, cabaret en theater, variërend van grootschalige shows tot intieme optredens.

Wandel van de ene voorstelling naar de andere, of ontspan in het gras en geniet van de gezellige sfeer, de mensen en het park. Laat je verrassen door het diverse programma en laat je betoveren door de artiesten die hun voorstellingen vol passie presenteren.

Naast de voorstellingen, worden er ook diverse andere activiteiten georganiseerd tijdens de Sonsbeek Theater Avenue. Zo is er een openbare repetitie van Introdans en geeft dansschool Flor de Tango demonstraties en workshops.

Het hele programma van het festival is terug te vinden op de website, maar je kunt natuurlijk ook gewoon langsgaan en je laten verrassen door de dingen waar je nu weer tegenaan loopt.

De Sonsbeek Theater Avenue begint donderdag 17 augustus om 14.00 uur. Het festival is tot middernacht geopend, behalve op zondag. Dan sluiten de tenten om 21.00 uur.

Eten en drinken

De organisatie dringt er bij bezoekers op aan om zelf geen eten en drinken mee te nemen, maar gebruik te maken van de horeca op het festivalterrein. En dat is niet zonder reden:

“Ons festival biedt veel gratis aan. Koop daarom uw drankje aan de bar. We zijn grotendeels van de horeca omzet afhankelijk.”