All the President's Men (1976) Directed by Alan J. Pakula Shown from left: Robert Redford (as Bob Woodward), Dustin Hoffman (as Carl Bernstein)

De Arnhemsche Courant is op zoek naar jou!

Met de gemeenteraadsverkiezingen in aantocht en een cultureel en maatschappelijk leven dat weer op gang komt, is de redactie van de Arnhemsche Courant op zoek naar versterking.

Waar zijn we naar op zoek?
We kunnen daar eigenlijk heel kort over zijn. Als je jezelf herkent in onderstaande eigenschappen, dan zijn we al een heel eind.
– Je bent nieuwsgierig
– Je bent een zelfstandige denker en doener
– je bent een nieuwsjunk
– Je houdt van Arnhem

Een afgeronde HBO-opleiding vinden we niet interessant. Ervaring eigenlijk ook niet. We gaan ervan uit dat je net als wij al hebt leren schrijven voordat je wist hoe je een ei moest bakken.
We vinden het wel handig dat je je eigen netwerk hebt in de stad.

Wat kunnen we je bieden?
Geen geld, helaas. We krijgen zelf ook niet betaald. Maar zoals wij er tegenaan kijken is dat eigenlijk het enige nadeel.

Op de eerste plaats bieden we je een podium waarin je je journalistieke artikelen kunt presenteren aan een groot publiek. Een podium bovendien dat iedere maand weer meer mensen bereikt.

Verder kun je rekenen op ruime journalistieke ondersteuning van het team dat de Arnhemsche Courant draaiende houdt. Samen hebben we ruim honderd jaar journalistieke ervaring en die ervaring willen we graag gebruiken om met je te delen.

Niet onbelangrijk: we zijn leuke mensen en hoewel we ieder op onze eigen manier vanuit ons eigen huis werken aan de Arnhemsche Courant, komen we regelmatig bij elkaar voor redactievergaderingen en gewoon omdat het leuk is.

Over ons
De Arnhemsche Courant verscheen tot 2001 als papieren krant. Een aantal Arnhemse journalisten heeft de krant in 2021 nieuw leven ingeblazen als online nieuwsblog.

De Arnhemsche Courant werd opgericht door Napoleon en was voor een groot gedeelte van de negentiende eeuw toonaangevend in heel Nederland. De krant was spraakmakend, rebels, vrijzinnig en vooruitstrevend. Die steekwoorden zijn ook nu de pijlers waar de Arnhemsche Courant op is gestoeld.

Arnhemsche Courant: nieuwsblog sinds 1814.

Interesse? Mail!
redactie@arnhemschecourant.nl